3D-buildings of the City of Espoo

Espoon 3D-rakennukset tarkkuustasolla LOD1 eli laatikkomaisina. Aineisto on ladattavissa tilastoalueittain.

Ominaisuustiedot
asunnot
kayttotarkoitus
kerrosluku
kiinteisto
osoite
rakennustunnus
sijainti
valmistumispvm

Aineiston koordinaattijärjestelmä on ETRS-GK25 ja korkeusjärjestelmä N2000. Aineiston origo on paikalliskoordinaateissa x=6677000, y=25480000.

Aineiston tiedostomuoto on skp eli SketchUp. Ladatun aineiston katsomiseen ja käsittelyyn tarvitaan esimerkiksi SketchUp-ohjelma.

Ladataksesi aineistoa valitse aineisto ruksaamalla se karttapalvelun vasemmassa laidassa olevasta karttatasovalikosta (kohta "Avoin data") ja klikkamalla sitten karttaikkunaa sekä sieltä nousevan puhekuplan Lisätietoja-linkkiä. Tilastoalueiden rajat näkyvät karttaikkunassa, kun karttaikkunassa on näkyvissä riittävän suuri alue. Latausaineiston ajantasaisuus kerrotaan puhekuplassa.

Data and Resources


Source reference to the dataset

Source: 3D-buildings of the City of Espoo. The administrator of this data is Espoon kaupungin tekninen ja ympäristötoimi / kaupunkitekniikan keskus. The data has been downloaded from the Helsinki Region Infoshare service 21.02.2018 using the license Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen (CC BY 4.0).

Tags

Additional Info

Field Value
Home Page https://kartat.espoo.fi/documents/Karttatuotanto/avoindata/index.html
Author Espoon kaupungin tekninen ja ympäristötoimi / kaupunkitekniikan keskus
Title (fi) Espoon 3D-rakennukset
Notes (fi) Espoon 3D-rakennukset tarkkuustasolla LOD1 eli laatikkomaisina. Aineisto on ladattavissa tilastoalueittain. **Ominaisuustiedot** asunnot kayttotarkoitus kerrosluku kiinteisto osoite rakennustunnus sijainti valmistumispvm Aineiston koordinaattijärjestelmä on ETRS-GK25 ja korkeusjärjestelmä N2000. Aineiston origo on paikalliskoordinaateissa x=6677000, y=25480000. Aineiston tiedostomuoto on skp eli SketchUp. Ladatun aineiston katsomiseen ja käsittelyyn tarvitaan esimerkiksi [SketchUp] (http://www.sketchup.com/)-ohjelma. Ladataksesi aineistoa valitse aineisto ruksaamalla se karttapalvelun vasemmassa laidassa olevasta karttatasovalikosta (kohta "Avoin data") ja klikkamalla sitten karttaikkunaa sekä sieltä nousevan puhekuplan Lisätietoja-linkkiä. Tilastoalueiden rajat näkyvät karttaikkunassa, kun karttaikkunassa on näkyvissä riittävän suuri alue. Latausaineiston ajantasaisuus kerrotaan puhekuplassa.
Agency Espoon kaupungin tekninen ja ympäristötoimi / kaupunkitekniikan keskus
Categories Kartat ja paikkatieto, Rakentaminen
Released Date 21/02/2017
Updated date
External Reference
External Reference (en)
External Reference (se)
Geographic Coverage Espoo
Geographic Granularity Tilastoalue
Notes (en)
Notes (se)
Source
Temporal Coverage From
Temporal Coverage To
Temporal Granularity
Title (en) 3D-buildings of the City of Espoo
Title (se) Esbo 3D-byggnader
Update Frequency

Comments

Email notification on new comments: subscribe or unsubscribe.

Make a Comment

Your e-mail won't be made public. Mandatory fields are marked with a *.