Combined Detailed Plan Map of The City of Helsinki

Helsingin ajantasa-asemakaava on koostekartta Helsingin kaupungin alueella sijaitsevista lainvoiman saaneista asemakaavoista. Aineistossa on mukana sekä asemakaavat että maanalaiset asemakaavat.

Ajantasa-asemakaava sisältää koostekartan voimassa olevista asemakaavoista sekä maanalaisista asemakaavoista TIF-rasterikuvamuodossa ETRS-GK25-lehtijaon (ruudun leveys ja korkeus 2 km) mukaan jaoteltuina. Aineisto on jaettu noin 120 erilliseen tiedostoon.

Kaupungin käyttämät lehtijaot:
http://kartta.hel.fi > Aineistot > Aluejaot > Karttalehtijaot

Rasterikuvatiedostot on muokattu TIF-muotoon kaksivärisenä versiona. Maanpäälliset kaavat on väritetty sinisellä värillä ja maanalaiset kaavat ruskealla värillä.

Kunkin erillisen asemakaavan kaavamerkinnät ja -määräykset tulee tarkistaa kyseisestä asemakaavasta. Kaavamerkinnät ja -määräykset eivät sisälly ajantasa-asemakaavaan.

Ajantasa-asemakaavaa päivitetään jatkuvasti lainvoiman saaneiden asemakaavojen perusteella. Aineistoa ylläpitää Helsingin kiinteistöviraston kaupunkimittausosasto.

Asemakaavojen mittakaava vaihtelee 1:500 – 1:10 000 välillä.

Aineiston koordinaatisto on ETRS-GK25 (EPSG:3879) ja korkeusjärjestelmä NN ja N2000.

Aineiston tarkempi kuvaus:
http://ptp.hel.fi/avoindata/aineistot/Helsingin_ajantasa_asemakaava_kuvaus.pdf
http://ptp.hel.fi/paikkatietohakemisto/?id=2

Rajapinnan osoite:
http://kartta.hel.fi/ws/geoserver/avoindata/wms

Data and Resources


Source reference to the dataset

Source: Combined Detailed Plan Map of The City of Helsinki. The administrator of this data is Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Kaupunkimittauspalvelut and the original creator is Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Kaupunkimittauspalvelut. The data has been downloaded from the Helsinki Region Infoshare service 19.01.2018 using the license Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen (CC BY 4.0).

Tags

Additional Info

Field Value
Home Page http://kartta.hel.fi/avoindata
Author Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Kaupunkimittauspalvelut
Title (fi) Helsingin ajantasa-asemakaava
Notes (fi) Helsingin ajantasa-asemakaava on koostekartta Helsingin kaupungin alueella sijaitsevista lainvoiman saaneista asemakaavoista. Aineistossa on mukana sekä asemakaavat että maanalaiset asemakaavat. Ajantasa-asemakaava sisältää koostekartan voimassa olevista asemakaavoista sekä maanalaisista asemakaavoista TIF-rasterikuvamuodossa ETRS-GK25-lehtijaon (ruudun leveys ja korkeus 2 km) mukaan jaoteltuina. Aineisto on jaettu noin 120 erilliseen tiedostoon. Kaupungin käyttämät lehtijaot: http://kartta.hel.fi > Aineistot > Aluejaot > Karttalehtijaot Rasterikuvatiedostot on muokattu TIF-muotoon kaksivärisenä versiona. Maanpäälliset kaavat on väritetty sinisellä värillä ja maanalaiset kaavat ruskealla värillä. Kunkin erillisen asemakaavan kaavamerkinnät ja -määräykset tulee tarkistaa kyseisestä asemakaavasta. Kaavamerkinnät ja -määräykset eivät sisälly ajantasa-asemakaavaan. Ajantasa-asemakaavaa päivitetään jatkuvasti lainvoiman saaneiden asemakaavojen perusteella. Aineistoa ylläpitää Helsingin kiinteistöviraston kaupunkimittausosasto. Asemakaavojen mittakaava vaihtelee 1:500 – 1:10 000 välillä. Aineiston koordinaatisto on ETRS-GK25 (EPSG:3879) ja korkeusjärjestelmä NN ja N2000. Aineiston tarkempi kuvaus: http://ptp.hel.fi/avoindata/aineistot/Helsingin_ajantasa_asemakaava_kuvaus.pdf http://ptp.hel.fi/paikkatietohakemisto/?id=2 Rajapinnan osoite: http://kartta.hel.fi/ws/geoserver/avoindata/wms
Agency Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Kaupunkimittauspalvelut
Categories Kaavat ja kiinteistöt, Kartat ja paikkatieto
Released Date 08/07/2015
Updated date
External Reference http://kartta.hel.fi/?setlanguage=fi&w=&l=ajantasakaava&o=100
External Reference (en)
External Reference (se)
Geographic Coverage Helsinki
Geographic Granularity
Notes (en)
Notes (se)
Source Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Kaupunkimittauspalvelut
Temporal Coverage From
Temporal Coverage To
Temporal Granularity
Title (en) Combined Detailed Plan Map of The City of Helsinki
Title (se) Kombinerad detaljplan karta över Helsingfors stad
Update Frequency jatkuva

Comments

Email notification on new comments: subscribe or unsubscribe.

Make a Comment

Your e-mail won't be made public. Mandatory fields are marked with a *.