Collections of Helsinki City Museum

Helsingin kaupunginmuseo on avannut yli 48 000 aineistoaan avoimesti lisensoituna Finna-palvelun kautta, josta löytyy aineistokohtaiset kuvaukset.

Finnasta löytyy mm. Signe Branderin kaikki 906 valokuvaa sadan vuoden takaisesta Helsingistä ja paljon muuta aineistoa menneisyyden kaupunkilaisten elämästä. Kokoelmien aarteita on muovipusseista hiustenkuivajiin ja matkalipuista taideteoksiin. Aineisto sisältää myös tietoa helsinkiläisten rakennusten historiasta.

Kaikki Finnassa olevat Helsingin kaupunginmuseon kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, mutta kuvaajan nimi ja Helsingin kaupunginmuseo on mainittava. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavissa helsinkikuvia.fi-palvelun kautta.

Aineistoja lisätään ja palvelua kehitetään koko ajan.

Data and Resources


Source reference to the dataset

Source: Collections of Helsinki City Museum. The administrator of this data is Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / Kaupunginmuseo. The data has been downloaded from the Helsinki Region Infoshare service 21.02.2018 using the license Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen (CC BY 4.0).

Tags

Additional Info

Field Value
Home Page http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/
Author Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / Kaupunginmuseo
Title (fi) Helsingin kaupunginmuseon aineistot
Notes (fi) Helsingin kaupunginmuseo on avannut yli 48 000 aineistoaan avoimesti lisensoituna Finna-palvelun kautta, josta löytyy aineistokohtaiset kuvaukset. Finnasta löytyy mm. Signe Branderin kaikki 906 valokuvaa sadan vuoden takaisesta Helsingistä ja paljon muuta aineistoa menneisyyden kaupunkilaisten elämästä. Kokoelmien aarteita on muovipusseista hiustenkuivajiin ja matkalipuista taideteoksiin. Aineisto sisältää myös tietoa helsinkiläisten rakennusten historiasta. Kaikki Finnassa olevat Helsingin kaupunginmuseon kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, mutta kuvaajan nimi ja Helsingin kaupunginmuseo on mainittava. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavissa [helsinkikuvia.fi] (https://www.helsinkikuvia.fi/)-palvelun kautta. Aineistoja lisätään ja palvelua kehitetään koko ajan.
Agency Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / Kaupunginmuseo
Categories Kulttuuri
Released Date 11/05/2016
Updated date
External Reference https://hkm.finna.fi/?lng=fi
External Reference (en) https://hkm.finna.fi/?lng=en-gb
External Reference (se) https://hkm.finna.fi/?lng=sv
Geographic Coverage Helsinki
Geographic Granularity
Notes (en)
Notes (se)
Source
Temporal Coverage From
Temporal Coverage To
Temporal Granularity
Title (en) Collections of Helsinki City Museum
Title (se) Fotografier, konstverk och föremål ur Helsingfors stadmuseums samlingar
Update Frequency

Comments

Email notification on new comments: subscribe or unsubscribe.

Make a Comment

Your e-mail won't be made public. Mandatory fields are marked with a *.