Helsingin terveyspalvelujen asiakastyytyväisyyskyselyjen tulokset

HappyOrNot-data on HappyOrNot-asiakaspalautelaitteilla kerättyä asiakastyytyväisyystietoa kaupungin palveluista esim. terveysasemilta, hammashoitoloista, päihde- ja psykiatriapalveluista, päivystyksistä, sairaaloiden vuodeosastoilta ja joistakin sosiaalityön palvelupisteistä sekä kouluterveydenhuollosta.

Data mahdollistaa fyysisten palvelupisteiden asiakaspalvelun kehittämisen ja työvuorosuunnittelun, jotta kaupungin palvelupisteiden palvelua voidaan kehittää jatkuvasti loppuasiakkaiden runsaan palautemäärän avulla. HappyOrNot mahdollistaa lisäksi palautteiden avoimen viestimisen niin palvelupisteissä kuin sosiaalisessa mediassakin.

Lisätietoa ja rajapinnan tarkempi kuvaus: https://api.happyapps.io/#introduction ja https://reporting.happy-or-not.com/docs/api

Laitteiden ID-numerot ja sijainnit on listattu Excel-tiedostossa.

Data and Resources


Source reference to the dataset

Source: Helsingin terveyspalvelujen asiakastyytyväisyyskyselyjen tulokset. The administrator of this data is Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto. The data has been downloaded from the Helsinki Region Infoshare service 24.07.2017 using the license Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen (CC BY 4.0).

Tags

Additional Info

Field Value
Home Page http://www.hel.fi/sote
Author Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto
Title (fi) Helsingin terveyspalvelujen asiakastyytyväisyyskyselyjen tulokset
Notes (fi) HappyOrNot-data on HappyOrNot-asiakaspalautelaitteilla kerättyä asiakastyytyväisyystietoa kaupungin palveluista esim. terveysasemilta, hammashoitoloista, päihde- ja psykiatriapalveluista, päivystyksistä, sairaaloiden vuodeosastoilta ja joistakin sosiaalityön palvelupisteistä sekä kouluterveydenhuollosta. Data mahdollistaa fyysisten palvelupisteiden asiakaspalvelun kehittämisen ja työvuorosuunnittelun, jotta kaupungin palvelupisteiden palvelua voidaan kehittää jatkuvasti loppuasiakkaiden runsaan palautemäärän avulla. HappyOrNot mahdollistaa lisäksi palautteiden avoimen viestimisen niin palvelupisteissä kuin sosiaalisessa mediassakin. Lisätietoa ja rajapinnan tarkempi kuvaus: https://api.happyapps.io/#introduction ja https://reporting.happy-or-not.com/docs/api Laitteiden ID-numerot ja sijainnit on listattu [Excel-tiedostossa] (http://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/data/helsinki/sote/Helsingin_HappyOrNot-laitteet_tilanne 10_1_2017.xls).
Agency Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto
Categories Sosiaalipalvelut, Terveys
Released Date 06/03/2017
Updated date
External Reference
External Reference (en)
External Reference (se)
Geographic Coverage Helsinki
Geographic Granularity Piste
Notes (en)
Notes (se)
Source
Temporal Coverage From
Temporal Coverage To
Temporal Granularity
Title (en)
Title (se)
Update Frequency

Comments

Email notification on new comments: subscribe or unsubscribe.

Make a Comment

Your e-mail won't be made public. Mandatory fields are marked with a *.