Lähde mukaan Future City Challengeen!

Lähde mukaan Future City Challengeen!

Future City Challenge 2018 -kilpailun tavoitteena on löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja ja sovelluksia kaupunkilaisten arkipäivää helpottamaan. Kilpailu on suunnattu kaupunkihaasteiden ratkaisemisesta kiinnostuneille yrityksille, startupeille ja opiskelijoille. Parhaat ratkaisijat voittavat kilpailussa palkintoja, jotka mahdollistavat lentävän lähdön uusille liiketoimintamalleille. Kilpailuun ilmoittautuminen aukeaa 1. marraskuuta 2017, ja kilpailutyö tulee jättää viimeistään 31. tammikuuta 2018.

Laiturilla (os. Narinkka 2, Kamppi) järjestetään 2. marraskuuta kaikille kiinnostuneille avoin Helsinki Loves Developers -tilaisuus klo 15–18, jolloin on mahdollista saada ennakkotietoa tulevasta haastekilpailusta. Kilpailun käynnistystilaisuus järjestetään 22. marraskuuta klo 9–12 Startup Saunan Urban Millissä (Betonimiehenkuja 3 E, Espoo).

Pääkaupunkiseudun kaupungit kannustavat kilpailijoita kehittämään ratkaisuja, joilla voisi olla myös kaupallista potentiaalia. Kilpailuosallistujia kannustetaan hyödyntämään haasteiden ratkaisemisessa HRI:sta löytyviä pääkaupunkiseudun kaupunkien avoimia datoja ja rajapintoja.

Kilpailun järjestävät IBM, Digita ja Etteplan, ja haasteita tarjoavat kaupungit ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä ja Tampere.

Kategoriat
avatar
Kirjoittaja
HRI
3 kuukautta, 2 viikkoa sitten
Sähköposti-ilmoitus kommenteista: tilaa tai peru tilaus