Etelä-Helsingin liikennemerkit ja pysäköintipaikat

Aineisto sisältää Etelä-Helsingin liikennemerkit ja pysäköintipaikat. Aineisto on laadittu automaattisen kuvantunnistuksen ja sen tuomien hyötyjen testaamista varten.

Aineisto kattaa Etelä-Helsingin kaupunginosat: Lauttasaari, Länsisatama, Ullanlinna, Kaivopuisto, Eira, Punavuori, Kamppi, Etu-Töölö, Taka-Töölö (vain osa), Kluuvi, Kaartinkaupunki, Kruunuhaka ja Katajanokka.

Aineiston koordinaatisto on ETRS-GK25 (EPSG:3879).

Aineistoa ei tällä hetkellä päivitetä. Aineistossa on virheitä, joiden perusteella kukaan eikä missään tilanteessa voi käyttää tätä aineistoa edes ohjeellisena pysäköintitietona. Tämä aineisto on ainoastaan pilottikäyttöä ja testauksia varten eikä sitä tule käyttää missään tuotantoversioissa / -sovelluksissa. Tähän aineistoon ei voi vedota missään oikeustoimissa eikä kenenkään toimesta.

Liikennemerkit

Liikennemerkit tuotettiin pilottimielessä automaattisella kuvantunnistuksella lokakuussa 2015. Sen jälkeen aineistoa ei ole päivitetty. Alueen merkeissä on puutteita ja joitakin merkkejä ei ole pystytty automaattisella kuvantunnistuksella tulkitsemaan, kuten ei myöskään useita lisäkilpiä. Liikennemerkkejä on 21 175 kpl.

Liikennemerkki-aineiston kentät
Rajapinnan taso: liikennemerkkipilotti_liikennemerkit

Pysäköintipaikat

Pysäköintipaikat on digitoitu eli piirretty käsin heinäkuussa 2016. Lähdetietoina on käytetty pysäköintiin kohdentuvia liikennemerkkejä, ilmakuvia ja kaupunkisuunnitteluviraston liikenteenohjaussuunnitelmia. Paikkatietona olevalla pysäköintipaikalla on tieto mitä liikennemerkkejä alueeseen kohdentuu. Pysäköintipaikkoja sisältäviä alueita on yhteensä 1 800 kpl.

Pysäköintipaikka-aineiston kentät
Rajapinnan taso: liikennemerkkipilotti_pysakointipaikat

Data ja resurssit


Lähdeviite aineistoon

Lähde: Etelä-Helsingin liikennemerkit ja pysäköintipaikat. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Pysäköinninvalvonta ja pysäköintipalvelut. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 22.01.2018 lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen (CC BY 4.0).

Avainsanat

Lisätietoja

Kenttä Arvo
Ylläpitäjä Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Pysäköinninvalvonta ja pysäköintipalvelut
Virasto Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Pysäköinninvalvonta ja pysäköintipalvelut
Kategoriat Kartat ja paikkatieto, Liikenne
Julkaisupäivämäärä 31/01/2017
Päivityspäivämäärä
Ulkoinen linkki http://ptp.hel.fi/paikkatietohakemisto/?id=305
Ulkoinen linkki (en) http://ptp.hel.fi/paikkatietohakemisto/?id=305
Ulkoinen linkki (se)
Maantieteellinen kattavuus Helsinki
Maantieteellinen tarkkuus Piste, Polygoni
Kuvaus (en) Helsinki road signs and parking lots pilot in Southern Helsinki (Lauttasaari, Länsisatama, Ullanlinna, Kaivopuisto, Eira, Punavuori, Kamppi, Etu-Töölö, Taka-Töölö (partly), Kluuvi, Kaartinkaupunki, Kruunuhaka, Katajanokka). The material is currently not updated. The material is incorrect, the basis of which one can´t under any circumstances use of this material even indicative parking information. This material is only for pilot and test use and should not be used in any production versions / applications. This material can´t be used on any legal actions and not by anyone. Content of database fields can be found in pdf files (in Finnish). Traffic signs: http://www.hel.fi/static/hkr/liikennemerkkipilotti/liikennemerkit_kenttakuvaukset.pdf Parking lots: http://www.hel.fi/static/hkr/liikennemerkkipilotti/pysakointipaikat_kenttakuvaukset.pdf
Kuvaus (se)
Lähde
Aikasarja alkaa
Aikasarja päättyy
Aikasarjan tarkkuus
Otsikko (en) Helsinki Road Signs and Parking Lots Pilot in Southern Helsinki
Otsikko (se) Helsingfors vägmärken och parkeringsplatser pilot i södra Helsingfors
Päivitysväli

Kommentit

Sähköposti-ilmoitukset kommenteista: tilaa tai peru tilaus.

Kommentoi

Sähköpostiasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *:llä.