Vantaan kaupungin ostot

Aineisto sisältää Vantaan kaupungin palvelujen, aineiden, tarvikkeiden ja tavaroiden ostot vuosilta 2012-2016. Aineistossa on mukana kaikkien Vantaan kaupungin toimialojen, liikelaitosten ja rahastojen ostolaskutiedot. Tiedot on poimittu kaupungin kirjanpitojärjestelmästä laskurivitasolla ja aineistoa on täydennetty mm. organisaatioiden ja tiliryhmien nimitiedoilla sekä toimittajien Y-tunnuksilla.

Aineisto sisältää seuraavat saraketiedot: yritys, tulosalue ja kustannuspaikka, kirjauspäivä, tositenumero, tiliryhmä, tilin nimi, tilinumero, toimittajan nimi, Y-tunnus, laskun loppusumma euroina, tilaus ja kumppaniyhtiö.

Tietoja on luokiteltu aineiston käytön helpottamiseksi. Organisaatio on luokiteltu yrityksien mukaan: Vantaan kaupunki, liikelaitos, rahasto sekä tulosalueiden mukaan. Tilit on luokiteltu tiliryhmän mukaan seuraavasti: palveluostot, henkilöstöpalvelut, muut kulut, käyttöomaisuushankinnat ja aineet, tarvikkeet ja tavarat. Toimittajat on luokiteltu kumppanisuhteen mukaan kaupunkikonserniin kuuluviin osakeyhtiöihin ja kuntayhtymiin sekä ulkoisiin toimittajiin. Luokittelujen avulla aineistosta voi myös tarkastella ostoja esimerkiksi toimittajittain ja tilitasolla. Tulosalue- ja kustannuspaikkatiedot eivät ole täydellisiä, koska tietojen täydentäminen vaatisi yksittäisten tositteiden läpikäyntiä.

Aineisto päivitetään vuosittain aina tilinpäätöksen valmistumisen jälkeen.

Data ja resurssit


Lähdeviite aineistoon

Lähde: Vantaan kaupungin ostot. Aineiston ylläpitäjä on Vantaan kaupungin talouspalvelukeskus . Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 15.12.2017 lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen (CC BY 4.0).

Avainsanat

Lisätietoja

Kenttä Arvo
Ylläpitäjä Vantaan kaupungin talouspalvelukeskus
Virasto Vantaan kaupungin talouspalvelukeskus
Kategoriat Hallinto, Talous ja verotus
Julkaisupäivämäärä 02/02/2015
Päivityspäivämäärä 13/06/2017
Ulkoinen linkki
Ulkoinen linkki (en)
Ulkoinen linkki (se)
Maantieteellinen kattavuus Vantaa
Maantieteellinen tarkkuus Kunta
Kuvaus (en) This dataset provides the City of Vantaa’s procurements in 2012-2016. The data includes all municipal departments and unincorporated business entities.
Kuvaus (se)
Lähde
Aikasarja alkaa 2012
Aikasarja päättyy
Aikasarjan tarkkuus vuosi
Otsikko (en) City of Vantaa procurements
Otsikko (se) Vanda stads inköpsfakturor
Päivitysväli vuosi

Kommentit

Sähköposti-ilmoitukset kommenteista: tilaa tai peru tilaus.

Kommentoi

Sähköpostiasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *:llä.