Vantaan tulevaisuuskysely 2017

Aineisto sisältää asukkaiden näkemyksiä Vantaan kaupungin tulevaisuudesta. Aineisto on koottu verkkokyselyn kautta keväällä 2017. Kyselyaineisto käsittelee asukkaiden tulevaisuuden toiveita sekä näkemyksiä eri tulevaisuusilmiöiden toivottavuudesta. Kyselyn aiheita ovat asuminen, työ, liikkuminen, ympäristö, palvelut, vapaa-aika sekä yhteiskunta.

Numeerisen aineiston ikämuuttuja on jälkikäteen ryhmitelty. Vantaalla asuvien nykyinen asuinpaikka on korjattu vastaamaan suuraluetta niissä tapauksissa, joissa vastaus on ilmoitettu sanallisesti vaihtoehdolla ”muu, mikä”. Avovastaukset on sijoitettu erilliseen tiedostoon ilman taustatietoja, tyhjät rivit on poistettu ja rivien järjestystä on sekoitettu. Lisäksi joitain avovastauksia on poistettu epäasiallisen kielenkäytön vuoksi.

Data ja resurssit


Lähdeviite aineistoon

Lähde: Vantaan tulevaisuuskysely 2017. Aineiston ylläpitäjä on Vantaan kaupungin kaupunkisuunnittelu. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 19.01.2018 lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen (CC BY 4.0).

Avainsanat

Lisätietoja

Kenttä Arvo
Ylläpitäjän www-sivut http://www.vantaa.fi/yleiskaava2020
Ylläpitäjä Vantaan kaupungin kaupunkisuunnittelu
Virasto Vantaan kaupungin kaupunkisuunnittelu
Kategoriat Asuminen, Hallinto, Kaavat ja kiinteistöt, Kulttuuri, Liikenne, Liikunta ja ulkoilu, Rakentaminen, Sosiaalipalvelut, Työ ja elinkeinot, Ympäristö ja luonto
Julkaisupäivämäärä 17/08/2017
Päivityspäivämäärä
Ulkoinen linkki
Ulkoinen linkki (en)
Ulkoinen linkki (se)
Maantieteellinen kattavuus Vantaa
Maantieteellinen tarkkuus Tilastoalue
Kuvaus (en) This dataset provides resident’s visions for future of Vantaa City. Dataset is collected in a web survey. Data includes residents wishes for future city and their views on the desirability of particular future scenarios. Themes of the survey are housing, work, traffic, environment, services, leisure and society.
Kuvaus (se)
Lähde
Aikasarja alkaa
Aikasarja päättyy
Aikasarjan tarkkuus
Otsikko (en) Vantaa’s Future Survey
Otsikko (se)
Päivitysväli

Kommentit

Sähköposti-ilmoitukset kommenteista: tilaa tai peru tilaus.

Kommentoi

Sähköpostiasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *:llä.